Vivo Xplay 3S apare Într-o nouă imagine, telefonul cu ecran 2K ar putea avea o diagonală mare

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.770 ori
<b>Vivo Xplay 3S apare Într-o nouă imagine, telefonul cu ecran 2K ar putea avea o diagonală mare</b>BBK este un mare producător de device-uri în China și în ultimele săptămâni acest brand s-a făcut remarcat prin intermediul smartphone-ului Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K. &nbsp; Astăzi vedem o nouă imagine cu acest device și aflăm...

BBK este un mare producător de device-uri în China și în ultimele săptămâni acest brand s-a făcut remarcat prin intermediul smartphone-ului Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K.

Astăzi vedem o nouă imagine cu acest device și aflăm că e posibil ca diagonală sa să fie de mari dimensiuni. în august BBK anunța Vivo X3, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, cu grosime de 5.75 mm, apoi cu câteva săptămâni în urma posta teasere ale unui telefon 2K. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, e vorba de un smartphone cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli.

Site-ul de socializare Weibo din China este cel care a găzduit scăparea de mai sus, aparent prima imagine reală și nu randare a handsetului. Din păcate nu avem și alte dotări ale acestui lui Vivo Xplay 3S, poate în afară de faptul că va folosi Gorilla Glass 3 pentru protecția ecranului și o rama din oțel inoxidabil.

Speculațiile afirmă că terminalul va sosi cu LTE dual mode și procesor Snapdragon 800, dar până nu auzim asta de la BBK nu credem nimic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×