Vivo Xplay 3S apare Într-o nouă imagine, telefonul cu ecran 2K ar putea avea o diagonală mare

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.731 ori
<b>Vivo Xplay 3S apare Într-o nouă imagine, telefonul cu ecran 2K ar putea avea o diagonală mare</b>BBK este un mare producător de device-uri în China și în ultimele săptămâni acest brand s-a făcut remarcat prin intermediul smartphone-ului Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K. &nbsp; Astăzi vedem o nouă imagine cu acest device și aflăm...

BBK este un mare producător de device-uri în China și în ultimele săptămâni acest brand s-a făcut remarcat prin intermediul smartphone-ului Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K.

Astăzi vedem o nouă imagine cu acest device și aflăm că e posibil ca diagonală sa să fie de mari dimensiuni. în august BBK anunța Vivo X3, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, cu grosime de 5.75 mm, apoi cu câteva săptămâni în urma posta teasere ale unui telefon 2K. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, e vorba de un smartphone cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli.

Site-ul de socializare Weibo din China este cel care a găzduit scăparea de mai sus, aparent prima imagine reală și nu randare a handsetului. Din păcate nu avem și alte dotări ale acestui lui Vivo Xplay 3S, poate în afară de faptul că va folosi Gorilla Glass 3 pentru protecția ecranului și o rama din oțel inoxidabil.

Speculațiile afirmă că terminalul va sosi cu LTE dual mode și procesor Snapdragon 800, dar până nu auzim asta de la BBK nu credem nimic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×