Nokia Asha 305 se vinde excelent În Asia și stocurile se dovedesc insuficiente

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.135 ori
<b>Nokia Asha 305 se vinde excelent În Asia și stocurile se dovedesc insuficiente</b>Nokia nu mai deține locul 1 la telefoane mobile și la smartphone-uri, dar uite că există un semn de reviriment în Asia - cea mai mare piață și dacă ne gândim la o singură tară de acolo - China sau la India unde Nokia stă încă destul de...

Nokia nu mai deține locul 1 la telefoane mobile și la smartphone-uri, dar uite că există un semn de reviriment în Asia - cea mai mare piață și dacă ne gândim la o singură tară de acolo - China sau la India unde Nokia stă încă destul de bine.

Unul dintre cele mai căutate modele Nokia se dovedește a fi Asha 305 - un touch simplu bazat pe interfața Series 40, există și un magazin de aplicații. în Filipine și Singapore a fost promovat ca smartphone, deși nu poate fi considerat un telefon inteligent veritabil. Aici este o discuție distinctă care merită reluată.

Nokia Asha 305 a fost afișat în Delhi ca sold out. Să vedem și dacă vor aduce un număr de unități. Bănuiesc că Asha 305 este un hit datorită raportului preț / performanță oferită.

Ce date tehnice are Nokia 305 de a devenit așa cerut de publicul asiatic:

  • TFT rezistiv de 3 inch cu rezoluție 240x400 pixeli;
  • 32 MB RAM, 64 GB MB ROM, microSD de până la 32 GB;
  • GPRS, EDGE, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră de 2 Megapixeli;
  • baterie de 1110 mAh, 98 gr. și 12.8 mm grosime. 
⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×