O presupusă imagine oficială cu Samsung Galaxy Note II N7100 Își face apariția pe web; Iată și câteva specificații!

1.442 ori
<b>O presupusă imagine oficială cu Samsung Galaxy Note II N7100 Își face apariția pe web; Iată și câteva specificații!</b>Samsung Galaxy Note II N7100 urmează să debuteze oficial peste doar două săptămâni în cadrul IFA 2012 și am avut până acum multe speculații și zvonuri despre acest terminal. Acum vedem și o imagine aparent oficial cu acest phablet,...

Samsung Galaxy Note II N7100 urmează să debuteze oficial peste doar două săptămâni în cadrul IFA 2012 și am avut până acum multe speculații și zvonuri despre acest terminal. Acum vedem și o imagine aparent oficial cu acest phablet, însoțită de o serie de specificații ajunse pe web.

știam în prealabil că terminalul va avea un design inspirat de cel al lui Galaxy S III și se pare că această teorie s-a adeverit, dacă ne uităm la imaginea din acest articol. Sursa celor de la GSMArena îi informează că phabletul va avea un display de 5.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și va folosi o matrice RGB standard. Existau zvonuri că ecranul va fi superior și se pare că Samsung ar fi testat un ecran Full HD, dar până la urmă acesta solicita prea mult bateria și a fost ales unul de 1280 x 800 pixeli.

Chipsetul cu care e dotat noul Note este un Exynos 4 Quad, un CPU quad core de 1.5 GHz, iar camera de 8 megapixeli e împrumutată de pe Galaxy S III, având același senzor. Galaxy Note II se va lansa cu Android 4.0 și va primi Jelly Bean cât de curând posibil, în acest moment lucradu-se la actualizare. Odată cu imaginea și specificațiile vine o informație excelentă pentru posesorii de Galaxy S III: ei vor primi actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean la sfârșitul acestei luni, odată cu anunțarea lui Galaxy Note II la IFA 2012.

Ca de obicei vă recomandăm precauție când vine vorba de zvonuri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×