Nokia Augmented Reality, un concept bazat pe interfete si interactiuni permanente (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.584 ori
<b>Nokia Augmented Reality, un concept bazat pe interfete si interactiuni permanente (Video)</b>Incredibilul clip de mai jos prezinta viitoarele tehnologii Nokia, care vor fi probabil puse in aplicare intr-un univers gen Minority Report. Conceptul de Augmented Reality exista deja, mai ales pe handseturile Android si iPhone, prin intermediul unor...

Incredibilul clip de mai jos prezinta viitoarele tehnologii Nokia, care vor fi probabil puse in aplicare intr-un univers gen Minority Report. Conceptul de Augmented Reality exista deja, mai ales pe handseturile Android si iPhone, prin intermediul unor aplicatii care suprapun informatii realitatii inconjuratoare, perceputa prin camera foto a telefonului.

Observati cum utilizatorul se trezeste, interactioneaza cu fereastra camerei sale, apoi cu un Nokia N97 si o pereche de ochelari cu rol de afisare a continuturilor media si navigare pe web prin intermediul miscarii ochilor. Tanara proaspat trezita afla ultimele stiri, doar privind ochelarii si are o interactiune audio via headset.

O bratara cu suport pentru interactiune haptica se ocupa de controlul functiilor media, iar toate aceste accesorii discrete si aratoase permit oricarui utilizator sa navigheze pe web, sa chatuiasca pe Yahoo Messenger sau sa vizualizeze/asculte continuturi media. SF sau doar urmatorul pas al evolutiei tehnologiei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×