Nokia aurit: 8800 Sirocco Gold

5.985 ori
<b>Nokia aurit: 8800 Sirocco Gold</b>Se pare ca Nokia 8800 Sirocco a atras atentia producatorilor si magazinelor asiatice in special, care s-au decis sa puna in vanzare varianta aurita a acestui terminal. Ca urmare a acestor modificari care au fost gustate de clientii pretentiosi, chiar...

Se pare ca Nokia 8800 Sirocco a atras atentia producatorilor si magazinelor asiatice in special, care s-au decis sa puna in vanzare varianta aurita a acestui terminal. Ca urmare a acestor modificari care au fost gustate de clientii pretentiosi, chiar Nokia a decis sa lanseze o versiune "gold" a lui 8800 Sirocco.

Intrand in acest joc al customizarilor de telefoane de dragul stilului si al opulentei, Nokia pune la dispozitie clientilor pretentiosi un terminal scump, dar foarte aratos. Noua versiune de 8800 Sirocco Gold este disponibila in toate magazinele din lume, chiar si pe eBay. Acolo il veti gasi la pretul de 1.199 euro, sau 1620 de dolari, destul de scump pentru cineva care strange bani pentru iPhone.

Se pare ca nu este prima oara cand Nokia foloseste o astfel de strategie, compania finlandeza aplicand-o in special pentru piata asiatica. Vor fi probabil si 2-3 VIP-uri autohtone care isi vor cumpara un astfel de model, dar nu vom vedea prea curand in magazine terminalul aurit. Daca totusi doriti sa il cumparati, puteti incerca orice magazin online care pune in vanzare terminale Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×