Nokia caută succesor pentru Stephen Elop, un CEO pentru un viitor mai bun

1.339 ori
<b>Nokia caută succesor pentru Stephen Elop, un CEO pentru un viitor mai bun</b>După cum știți Nokia a vândut ramură Terminale și Servicii celor de la Microsoft, păstrând totuși o parte a companiei sub brandul finlandez și păstrând și brevetele. Ce a rămas din această firmă caută acum un CEO, un succesor pentru...

După cum știți Nokia a vândut ramură Terminale și Servicii celor de la Microsoft, păstrând totuși o parte a companiei sub brandul finlandez și păstrând și brevetele. Ce a rămas din această firmă caută acum un CEO, un succesor pentru Stephen Elop, iar candidatul favorit este Rajeev Suri.

Suri este șeful departamentul echipamente de rețea de la Nokia, dar pe lângă el mai sunt câteva nume în pole position. Căutarea durează deja de luni bune, iar șeful finanțelor de la Nokia, Timo Ihamuotila este și el pe listă. Noul CEO va fi cel care va reînvia istoria Nokia de 149 de ani și va încerca să pună firmă din nou pe hartă.

Va fi cam greu în condițiile în care cei mai creativi angajați au plecat la Jolla, iar grosul la Microsoft. Nokia ia în calcul și candidați externi la postura de CEO, dar nimic nu este sigur încă. Nouă structură organizaționala a companiei implica o axare serioasă pe retelistica și echipamentele asociate, de aici și favorizarea lui Suri. Numele acestei secțiuni este Nokia Solutions and Networks.

Astfel finlandezii vor concura cu Ericsson și Huawei în același segment, unul care va fi mereu de viitor, indiferent de evoluția tehnologiei. Vorbim despre o companie care producea cizme sau hârtie cu multe decenii în urmă, pentru că apoi să se ocupe de cabluri, televizoare și în cele din urmă telefoane, deci este loc de reinventare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×