Nokia cine? Finlandezii pe locul 8 in topul brandurilor, ca popularitate

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.357 ori
<b>Nokia cine? Finlandezii pe locul 8 in topul brandurilor, ca popularitate</b>Dupa o perioada de cel putin un an de ocupare a locului 5 in topul celor mai mari branduri din lume, Nokia a cazut pe locul 8, lucru care ii va costa aproximativ 15% din valoarea companiei. &nbsp; Totusi finlandezii ar putea urca din nou in top daca...

Dupa o perioada de cel putin un an de ocupare a locului 5 in topul celor mai mari branduri din lume, Nokia a cazut pe locul 8, lucru care ii va costa aproximativ 15% din valoarea companiei.

Totusi finlandezii ar putea urca din nou in top daca sistemul de operare MeeGo este un succes, iar terminalele bazate pe el se vand bine. Aportul designerilor lui Palm webOS va fi crucial, in dezvoltarea unor produse care sa rivalizeze cu Android si iOS. O alta companie care a pierdut la fel de mult din valoarea sa ca si Nokia este Toyota, producatorul auto avand de suferit de pe urma retragerii automobilelor defectuoase.

Oficialii companiei finlandeze nu sunt prea incantati sa afle in aceste zile ca in top 20 doar 3 branduri au suferit o astfel de cadere grava, iar Nokia se numara printre ele. Din fericire se iau masuri in Finlanda, de la schimbarea CEO-ului, la angajarea unui nou director la sectiunea Smartphone si a specialistilor "imprumutati" de la alte companii.

Sa vedem intai cum se va vand modelele N8 si E7 si apoi vom avea si un verdict...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×