Tastatura fizica pentru iPhone, multumita unei noi carcase

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.397 ori
<b>Tastatura fizica pentru iPhone, multumita unei noi carcase</b>Daca inca nu v-ati obisnuit cu tastatura touch a lui iPhone, dupa 3 ani de la lansarea primului model, exista acum si o alternativa pentru traditionalisti: tastatura fizica incorporata intr-o noua carcasa.&nbsp; &nbsp; Conectata la iPhone via Bluetooth,...

Daca inca nu v-ati obisnuit cu tastatura touch a lui iPhone, dupa 3 ani de la lansarea primului model, exista acum si o alternativa pentru traditionalisti: tastatura fizica incorporata intr-o noua carcasa.

Conectata la iPhone via Bluetooth, tastatura nu necesita vreun conector special si costa doar 50 de dolari. Din pacate acest gadget este suportat doar de catre iPhone 4 si iPhone 3GS, de vreme ce modelele mai vechi nu sunt compatibile cu tastaturi Bluetooth. Pe numele sau TK-421, produsul este creat de catre ThinkGeek, care va ofera detalii aici.

Sistemul de inchidere al tastaturii este bazat pe magneti, iar scrierea cu ajutorul sau se realizeaza rapid si mai precis decat cu ajutorul unui touchscreen. Accesoriul include un acumulator pentru alimentare, dar se poate incarca si via USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×