Meizu anunta un urmas pentru M8, celebra clona a lui iPhone

1.561 ori
<b>Meizu anunta un urmas pentru M8, celebra clona a lui iPhone</b>Meizu a anuntat recent ca planuieste sa creeze un succesor pentru M8, cea mai celebra clona a lui iPhone, care vine direct din China. Noul handset va veni cu suport pentru conectivitate 3G si GPS. Conform lui J. Wong, bossul producatorului chinez, noul...

Meizu a anuntat recent ca planuieste sa creeze un succesor pentru M8, cea mai celebra clona a lui iPhone, care vine direct din China. Noul handset va veni cu suport pentru conectivitate 3G si GPS.

Conform lui J. Wong, bossul producatorului chinez, noul produs va reprezenta o evolutie importanta, fata de primul terminal. Aflam ca urmasul lui M8 va suporta un tip de conectivitate 3G specific Chinei, TD-SCDMA si ca handsetul va cunoaste un upgrade la capitolul camera, incorporand un senzor de 5 megapixeli si un blitz LED.

Wong afirma ca Meizu va mai lansa inca un telefon cu suport WCDMA si care va functiona in reteaua 3G a operatorului China Unicom, dar si in numeroase alte tari, fara a preciza data la care va debuta terminalul. Va reamintim ca M8 este disponibil in China inca din iarna si este considerat un handset destul de avansat, pentru o clona de iPhone.

Terminalul ruleaza o versiune customizata de Windows CE/Mobile si vine cu o camera de 3.2 megapixeli, memorie de 8 sau 16 GB si un web browser decent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×