Nokia confirma primul model Windows Phone, afirma ca va sosi in trimestrul 4

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.542 ori
<b>Nokia confirma primul model Windows Phone, afirma ca va sosi in trimestrul 4</b>Intr-un interviu recent in China, pe care il puteti urmari mai jos, CEO-ul Nokia Stephen Elop a confirmat lansarea primului model de telefon Nokia cu Windows Phone 7 pentru trimestrul 4 al acestui an. Debutul ar putea avea loc in Asia, conform zvonurilor,...

Intr-un interviu recent in China, pe care il puteti urmari mai jos, CEO-ul Nokia Stephen Elop a confirmat lansarea primului model de telefon Nokia cu Windows Phone 7 pentru trimestrul 4 al acestui an. Debutul ar putea avea loc in Asia, conform zvonurilor, urmand apoi ca smartphone-ul sa soseasca in tot mai multe tari.

Elop a afirmat si ca acest terminal imbogateste experienta Windows Phone la capitolul divertisment si navigare, ceea ce inseamna ca am putea asista la o fuziune a serviciilor Bing Maps - Ovi Maps si Xbox - Ovi, desi nu e exclus sa le folosim separat. Se pare ca Microsoft are o usoara afinitate pentru Asia, iar Nokia le urmeaza exemplul. De unde deduc afinitatea? Poate din faptul ca Mango OS ar putea sosi in zilele viitoare in Taiwan, conform unor zvonuri recente.

Ba chiar mai mult de atat, in cadrul evenimentului Microsoft TechDays Taiwan 2011, publicul a fost anuntat ca pe 16 septembrie Mango va fi lansat oficial, deci ne asteptam si la un debut Nokia cat de curand. In aceste conditii, nu putem decat sa ne intrebam cand va reveni si randul Europei. Un tweet recent al finlandezilor afirma ca Europa va fi printre primele continente pe care va fi lansat un model WP7, apoi de abia la anul America si Australia.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×