Nokia Connects promite bloggerilor un an de grație În 2014

Autor:  | Publicat în:  Nokia 570 ori
<b>Nokia Connects promite bloggerilor un an de grație În 2014</b>Nokia a avut întotdeauna un PR bun și o relație bună cu presa, iar noua sa inițiativa întărește această imagine. Nokia Connects, secțiunea PR a companiei a trimis felicitări scrise de mână bloggerilor care au avut relații cu producătorul de...

Nokia a avut întotdeauna un PR bun și o relație bună cu presa, iar noua sa inițiativa întărește această imagine. Nokia Connects, secțiunea PR a companiei a trimis felicitări scrise de mână bloggerilor care au avut relații cu producătorul de telefoane.

Ei mulțumesc în aceste felicitări pentru suportul oferit de-a lungul anilor, acum la finalul unei povești și începutul alteia. știți probabil că pe 25 aprilie Nokia Devices & Servicesa intrat în totalitate sub aripa celor de la Microsoft, tranzacția fiind încheiată. Echipa de PR de la Nokia va fi păstrată și integrată în aparatul de PR de la Microsoft Mobile, deci ne mai așteptăm la inițiative trăznite, în sensul bun.

Printre inițiativele lor vă amintim de un scurt metraj cu Pamela Anderson filmat cu un telefon Nokia sau un telefon Nokia conectat la un proiector care a creat un cinematograf în aer liber. O pată neagră în istoria PR-ului ar fi reclama falsă la Nokia Lumia 920, de fapt filmată folosind un aparat foto profesionist, dar modul în care a fost administrată situația a fost destul de OK.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×