Iată un concept solid de iOS 8, care adună toate zvonurile de până acum (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.003 ori
<b>Iată un concept solid de iOS 8, care adună toate zvonurile de până acum (Video)</b>Cei de la Techradar și-au imaginat cum va arăta iOS 8 și au pus toate aceste idei într-un clip video de mai jos. Designul este bazat pe scăpările de până acum ale noului iOS, care ar putea să debuteze la vară, în cadrul WWDC 2014. &nbsp;...

Cei de la Techradar și-au imaginat cum va arăta iOS 8 și au pus toate aceste idei într-un clip video de mai jos. Designul este bazat pe scăpările de până acum ale noului iOS, care ar putea să debuteze la vară, în cadrul WWDC 2014.

Observăm printre altele capacitatea de sincronizare cu un iWatch și un UI chiar și mai plat decât cel din iOS 7. Centrul de notificări este acum mai aerisit și își face apariția aici și HealthBook, un fel de PassBook pentru sănătate, care include analizele, glicemia și toate datele legate de sănătatea utilizatorului.

Siri integrează Shazam acum, iar CarPlay își face și el apariția în video. Nimic din acest clip nu este cu adevărat revoluționar, iar HealthBook e mai degrabă un răspuns la S Health, în vreme ce restul funcțiilor și schimbărilor de UI nu par prea impresionante. Sunt sigur că Apple ne pregătește și opțiuni noi pentru cameră, poate și unele pentru gaming și eventual o nouă evoluție a soluției sale Maps.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×