Nokia deține 90% din cota de piață Windows Phone

1.374 ori
<b>Nokia deține 90% din cota de piață Windows Phone</b>Deși pentru mulți dintre noi, acum câțiva ani, ideea că Nokia avea să devină un producător de terminale Windows Phone părea imposibilă, se pare că acum compania a devenit cel mai mare producător de telefoane WP. Cota de piața actuală a celor...

Deși pentru mulți dintre noi, acum câțiva ani, ideea că Nokia avea să devină un producător de terminale Windows Phone părea imposibilă, se pare că acum compania a devenit cel mai mare producător de telefoane WP. Cota de piața actuală a celor de la Nokia este de 90%.
Â

Acum, În anul 2013, Nokia nu mai este doar un simplu producător ceutilizează sistemul de operare Windows Phone, ci este o parte din mega-compania Microsoft. Acest procent uriaș de 90% se datorează În principal faptului că restul companiilor se axează În special pe realizarea de telefoane cu sistemul de operare Android În de favoarea lui WP, dar lucrurile s-ar putea schimba dacă am vedea În viitor flagship-uri Windows Phone produse de către HTC sau Samsung.
Â

Nokia deține 90% din cota de piață Windows Phone

Din totalul de 90%, Nokia Lumia 520 deține cea mai mare parte - 23.2%,urmat Îndeaproape de către Lumia 920 și Lumia 620 cu un procent de12.9 %. Din câte putem observa În graficul de mai sus, cameraphone-ul Nokia Lumia 1020 nu este deloc prezent, acest fapt ar putea fi cauza pentru care cei de la Nokia au scăzut prețul recent pentru acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×