Nokia Drive prezentat În actiune pe Nokia Lumia 800 - iată cum arată aplicația GPS (Video)

1.432 ori
<b>Nokia Drive prezentat În actiune pe Nokia Lumia 800 - iată cum arată aplicația GPS (Video)</b>Lucrurile încep să devină confuze în ecosistemul Nokia, astfel că avem acum două soluții navigaționale, Nokia Maps și Nokia Drive și două magazine de aplicații: Nokia Store și Windows Phone Marketplace pe terminalele Mango. Ei bine, cel...

Lucrurile încep să devină confuze în ecosistemul Nokia, astfel că avem acum două soluții navigaționale, Nokia Maps și Nokia Drive și două magazine de aplicații: Nokia Store și Windows Phone Marketplace pe terminalele Mango. Ei bine, cel puțin la capitolul navigare lucrurile sunt mai clare: Nokia Maps este un soi de Google Maps, în vreme ce Nokia Drive vine cu avantajul direcționării turn by turn.

Nokia Drive a fost creat special pentru terminalele din seria Lumia, folosind anii de experiența ai finlandezilor în domeniul serviciilor de poziționare și localizare. Rezultatul este aceasta aplicație, care se descurcă excelent chiar și în traficul cel mai greu și asta în vreme ce oferă o interfață simplificata, fără artificii care nu ne sunt necesare. în Drive avem la dispoziție o hartă cu poziția utilizatorului, direcția sa, viteza și distanța către destinație.

Softul vine și cu suport pentru grafică 2D și 3D în cazul hărților, un mod nocturn de vizualizare și vizualizare tip satelit. Nokia Drive oferă utilizatorului și sugestii la scrierea destinației și un istoric al căutărilor, plus opțiunea de a face swipe între rezultatele căutărilor. în plus, această soluție Nokia va ajuta să economisiți grafic de date, oferind hărți preinstalate pentru pește 100 de țări. Nokia Drive va sosi preinstalat pe Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×