Nokia ne promite "bunătăți" În Windows Phone Apollo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.320 ori
<b>Nokia ne promite "bunătăți" În Windows Phone Apollo</b>Trebuie să recunosc că după discursul Nokia World 2011 de ieri al lui Stephen Elop am fost puțin dezamăgit, deoarece mă așteptam ca Nokia să prezinte modele Windows Phone care să iasă în evidență fața de restul terminalelor, măcar prin...

Trebuie să recunosc că după discursul Nokia World 2011 de ieri al lui Stephen Elop am fost puțin dezamăgit, deoarece mă așteptam ca Nokia să prezinte modele Windows Phone care să iasă în evidență fața de restul terminalelor, măcar prin software... Totuși, experienta WP7.5 Mango nu este cu nimic diferită, cel puțin din câte am văzut în prezentarea oficială.

Mă așteptam la aplicații speciale, la o interfață personalizata, la un hub special Nokia... în schimb oferta este aceeași ca în cazul unui HTC sau Samsung cu Mango. Totuși, Nokia a promis că vom vedea mai multă influență finlandeza începând cu Windows Phone Apollo. Deocamdată singurele lucruri cu care producătorul iese în evidență sunt aplicația ESPN și Nokia Music, care sincer nu mă impresionează.

într-un interviu cu Techradar, Niklas Savander, vicepreședinte executiv Nokia a promis modificări majore în WP Apollo. Cu această ocazie am aflat și că finlandezii nu au putut personaliza Mango prea mult, deoarece el era ca și finalizat când Nokia s-a alăturat portofoliului de producători parteneri. în plus, seria Lumia de telefoane este realizată pe baza unui contract cu Microsoft, care prevede și ce fel de modificări are voie Nokia să aducă. Pe finalul interviului Niklas a considerat necesar să ne amintească faptul că vom mai vedea și alte modele cu WP7.5 în curând, deci vești bune pe toată linia.

Să le vedem și concretizate totuși...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×