Xperia X2 confirmat de un oficial Sony Ericsson; Xperia X5 urmatorul model?

1.438 ori
<b>Xperia X2 confirmat de un oficial Sony Ericsson; Xperia X5 urmatorul model?</b>Parea oarecum previzibl ca Sony Ericsson sa lanseze un succesor al handsetului Xperia X1, dar iata ca informatia a aparut oarecum oficial pe web, prin intermediul lui Twitter. Harold de Kort, manager al sectiunii Marketing si Comunicare, de la filiala...

Parea oarecum previzibl ca Sony Ericsson sa lanseze un succesor al handsetului Xperia X1, dar iata ca informatia a aparut oarecum oficial pe web, prin intermediul lui Twitter.

Harold de Kort, manager al sectiunii Marketing si Comunicare, de la filiala zonei Benelux a celor de la Sony Ericsson a postat un mesaj pe Twitter, in care afirma ca i se pare evident ca vor fi lansate handseturile X2, X3, X4 si X5, dupa X1. Desi aceasta afirmatie nu este decat un indiciu cu privire la Xperia X2, informatia merita luata in calcul, avand in vedere sursa sa.

In plus, a mai aparut si zvonul conform caruia X2 il va avea ca succesor pe modelul X5, sarind peste X3 si X4. De ce? Ei bine, in Asia, numarul 4 este ghinionist, in vreme ce X3 ar avea un sens obscen in SMS-urile in rusa si pe Twitter. De asemenea X3 se poate traduce si ca "13", celebru numar ghinionist pentru vestici.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×