Tableta HP cu webOS la bord apare Într-un teaser de 9 secunde (Video)

1.471 ori
<b>Tableta HP cu webOS la bord apare Într-un teaser de 9 secunde (Video)</b>HP se pregătește pentru marele eveniment de pe 9 februarie, în cadrul căruia va prezenta unul sau mai multe produse ce rulează webOS. Este vorba despre cel puțin o tabletă cu WebOS la bord, dacă nu chiar mai multe, cu diagonale de dimensiuni...

HP se pregătește pentru marele eveniment de pe 9 februarie, în cadrul căruia va prezenta unul sau mai multe produse ce rulează webOS. Este vorba despre cel puțin o tabletă cu WebOS la bord, dacă nu chiar mai multe, cu diagonale de dimensiuni diferite. Până la debutul evenimentului avem și un teaser să vă prezentam, care prezintă pe scurt misteriosul produs.

Vom vedea cel mai probabil un debut oficial al tabletelor HP Palm Topaz și Opal, poate chiar și un smartphone nou cu OS-ul celor de la Palm la bord. Speculațiile afirmă că noul terminal va sosi cu un procesor de 1GHz, cel mai probabil un dual core, iar tableta va încorpora și doua camere (frontală pentru videoconvorbiri și cea principală, din spate).

Aceasta a fost săptămâna teaserelor se pare, cu LG promițând un telefon revoluționar și o tabletă atractivă și Samsung "amenințându-ne" cu un urmaș pe măsură pentru Galaxy S. Oare și HP va avea un cuvânt greu de spus, mai ales că a optat pentru o prezentare de terminale înainte de MWC 2011?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×