Vodafone ofera un nou serviciu de relatii cu clientii, contra cost

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.594 ori
<b>Vodafone ofera un nou serviciu de relatii cu clientii, contra cost</b>Daca sunteti client Vodafone si nu aveti rabdare sa asteptati meniul interactiv de la numarul gratuit *222, operatorul vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu de relatii cu clientii, disponibil la *555. Acesta este un numar cu taxa, care...

Daca sunteti client Vodafone si nu aveti rabdare sa asteptati meniul interactiv de la numarul gratuit *222, operatorul vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu de relatii cu clientii, disponibil la *555. Acesta este un numar cu taxa, care permite utilizatorului sa intre in contact cu operatorii din call center, conform Financiarul.com.

Pretul promotional al acestui serviciu este de 39 eurocenti pe apel, indiferent de durata, TVA-ul fiind inclus. Vodafone afirma ca va oferi acces la operatorii sai, fara o asteptare prea lunga, iar serviciul va fi disponibil de luni pana vineri, de la ora 08.00, pana la 22.00. De asemenea, el va putea fi accesat si in weekend, intre orele 08.00 si 18.00.

Numarul gratuit *222 va fi in continuare disponibil, in acelasi interval orar, iar Vodafone a reamintit clientilor sai ca exista si un numar special pentru cazuri de urgenta, cum ar fi furtul telefoanelor. Acesta este *228, daca folositi un SIM Vodafone, respectiv 037202 2258, daca va aflati in alta retea cand faceti sesizarea. Serviciul de urgenta este disponibil oricand, la orice ora.

Abonatii persoane juridice dispun de numarul scurt *221, cu acelasi interval orar ca si cele de mai sus.

[Via: Financiarul.ro]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×