Windows Marketplace, acum si in varianta pentru PC, Windows Mobile 6.0 si Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 2.013 ori
<b>Windows Marketplace, acum si in varianta pentru PC, Windows Mobile 6.0 si Windows Mobile 6.1</b>Dupa ce a lansat serviciul Windows Marketplace pentru OS-ul Windows Mobile 6.5, Microsoft a pus acum la dispozitie magazinul de aplicatii si pentru utilizatorii Windows Mobile 6.0/6.1, dar si pentru cei care fac shopping de software de pe PC. Banuim ca...

Dupa ce a lansat serviciul Windows Marketplace pentru OS-ul Windows Mobile 6.5, Microsoft a pus acum la dispozitie magazinul de aplicatii si pentru utilizatorii Windows Mobile 6.0/6.1, dar si pentru cei care fac shopping de software de pe PC.

Banuim ca aceasta este inca o metoda pentru Microsoft de a incerca sa concureze cu Apple si uriasul sau succes numit App Store, desi este foarte greu de egalat serviciul celor din Cupertino. Firma din Redmond lansase portalul online Marketplace de saptamana trecuta, permitand utilizatorilor sa descarce aplicatiile preferate Windows Mobile pe PC-ul desktop.

Softurile cumparate sunt sincronizate automat cu Windows Phone si vor fi instalate de indata ce Windows Marketplace ruleaza pe respectivul terminal. Microsoft afirma ca 90% din aplicatiile Windows Mobile ar trebui sa fie compatibile cu smartphone-urile 6.0/6.1, ceea ce inseamna ca Marketplace va oferi programe pentru peste 30 de milioane de telefoane Windows Phone la nivel international.

Marketplace pentru PC
Download Marketplace pentru WM 6.0/6.1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×