Nokia E75 isi face aparitia din nou pe web

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.660 ori
<b>Nokia E75 isi face aparitia din nou pe web</b>Printre formaturile de telefoane mobile pe care Nokia le-a incercat, dar nu le-a exploatat la maxim se numara si handseturile candybar QWERTY glisante. Un astfel de model este si E75, care si-a facut aparitia pe web din nou, dupa o absenta de cateva...

Printre formaturile de telefoane mobile pe care Nokia le-a incercat, dar nu le-a exploatat la maxim se numara si handseturile candybar QWERTY glisante. Un astfel de model este si E75, care si-a facut aparitia pe web din nou, dupa o absenta de cateva saptamani.

Terminalul va sosi cu suport WiFi, o camera de 3.2 megapixeli si un display de 2.4 inchi, plus o tastatura QWERTY generoasa, care va face handsetul un rival pentru HTC S740. Nu putem garanta nici ca Nokia E75 va sosi in perioada Craciunului, nici ca handsetul va fi amanat pana la mijlocul lui 2009, dar pe masura ce detalii noi apar despre acesta, ne apropiem de lansarea sa.

Aceasta "ruda" a popularului E90 dispune de o tastatura similara cu a acestuia, ceea ce ar putea reprezenta o problema pentru unii utilizatori obisnuiti mai degraba cu tastatura virtuala a lui iPhone sau cu cea a unui Sony Ericsson P1i. Pe cand si un telefon cu touchscreen si tastatura QWERTY de la Nokia?

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×