Cum se "tortureaza" telefoanele Nokia in testele oficiale de rezistenta (Video)

4.024 ori
<b>Cum se "tortureaza" telefoanele Nokia in testele oficiale de rezistenta (Video)</b>Daca v-am spune ca exista oameni platiti sa distruga telefoane mobile in cele mai nastrusnice moduri probabil ca i-ati invidia pe acestia. Imaginati-va ca vedeti zilnic N95-uri sau telefoane Nokia 5800 XpressMusic zdrobite doar de dragul testelor de...

Daca v-am spune ca exista oameni platiti sa distruga telefoane mobile in cele mai nastrusnice moduri probabil ca i-ati invidia pe acestia. Imaginati-va ca vedeti zilnic N95-uri sau telefoane Nokia5800 XpressMusic zdrobite doar de dragul testelor de rezistenta... Cum este cazul in acest documentar video, realizat in centrele de testare Nokia:

Clipul a fost realizat prin filmarea proceselor de testare de la 11 centre Nokia si inregistrarea a peste 200 de teste mecanice. Handseturile companiei finlandeze sunt testate chiar si pentru a verifica rezistenta lor intr-o poseta, inconjurate de obiecte gen chei, parfum sau podoabe. De asemenea, telefoanele Nokia trebuie sa infrunte obiecte ascutite, lichide varsate pe suprafata lor, o lumina solara puternica, caldura exagerata, umiditate, temperatura scazuta si multe altele.

Evident, cea mai dura proba este cea a rezistentei materialului, telefoanele suportand zdrobiri, aruncari, scapari, impingeri, alunecari si tot soiul de socuri mecanice. Pentru aceia dintre dumneavoastra care au ramas vreodata "in pana" cu butonul unei tastaturi de telefon mobil, avem o veste: centrele Nokia dispun de un brat robotizat care simuleaza sute de mii de apasari pe fiecare tasta.

Cea mai cool meserie din lume? Probabil ca da...

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×