Nokia E900, terminalul pe care il asteptam la Nokia World 2009?

3.571 ori
<b>Nokia E900, terminalul pe care il asteptam la Nokia World 2009?</b>Desi Nokia E900 este doar un concept, el a aparut pe web in aceeasi perioada cu zvonul care afirma ca finlandezii pregatesc un terminal din seria E, care va incorpora un ecran touch si display touchscreen. Acesta ar urma sa fie prezentat in cadrul lui...

Desi Nokia E900 este doar un concept, el a aparut pe web in aceeasi perioada cu zvonul care afirma ca finlandezii pregatesc un terminal din seria E, care va incorpora un ecran touch si display touchscreen. Acesta ar urma sa fie prezentat in cadrul lui Nokia World 2009, care debuteaza pe 2 septembrie.

Revenind la Nokia E900, conceptul combina functiile business specifice Seriei E, cu un touchscreen de mari dimensiuni si o tastatura glisanta QWERTY. Printre dotarile acestui handset (sau mai bine zis tablet, avand in vedere diagonala ecranului) se numara suportul pentru conectivitate 3G/HSDPA, WLAN, Bluetooth 2.1 si GPS.

Ecranul este un touchscreen WVGA de 4.5 inchi, iar memoria interna a terminalului este de 32 GB, plus spatiul oferit de slotul pentru carduri microSD. Bateria lui E900 asigura 8 ore de convorbire, iar dotarile handsetului includ si o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, o carcasa de aluminiu si sistemul de operare Maemo 5.

Va ramane acest terminal un concept sau il vom vedea anuntat la Stuttgart peste 2 zile?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×