Nokia 3208c, un telefon cu touchscreen si specificatii modeste

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.125 ori
<b>Nokia 3208c, un telefon cu touchscreen si specificatii modeste</b>Nokia tocmai a anuntat terminalul 3208c, destinat deocamdata doar pietei chinezesti. Acest telefon vine cu un ecran touch, suport pentru recunoasterea scrisului de mana si nu este bazat pe Symbian, dupa cum v-ati fi asteptat. Nokia 3208c ruleaza o...

Nokia tocmai a anuntat terminalul 3208c, destinat deocamdata doar pietei chinezesti. Acest telefon vine cu un ecran touch, suport pentru recunoasterea scrisului de mana si nu este bazat pe Symbian, dupa cum v-ati fi asteptat.

Nokia 3208c ruleaza o varianta modificata a platformei S40 5th edition si este un handset de nivel mediu spre low end, daca luam in calcul specificatiile sale. Handsetul masoara 108 x 48 x 13.2 mm, cantareste 90 de grame si incorporeaza un display de 2.4 inchi, cu rezolutie QVGA.

Terminalul vine cu un stylus, apelare vocala si suport pentru conectivitate tri band GSM si GPRS/EDGE, pentru transferul de date. Lista de specificatii a modelului mai include si un port microUSB, Bluetooth 2.0, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth cu A2DP si un jack audio de 3.5 mm. Nokia 3208c vine la pachet cu un card microSD de 1 GB, iar bateria sa ofera pana la 11 ore de playback muzical.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×