CTIA 2009: LG GD900 isi prezinta tastatura transparenta (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.151 ori
<b>CTIA 2009: LG GD900 isi prezinta tastatura transparenta (Video)</b>Pregatiti-va sa fiti socati de tastatura complet transparenta a handsetului de mai jos, deja celebrul LG GD900, care soseste cu incredibila interfata S-Class 3D: Prezentat pentru prima oara la Mobile World Congress 2009, organizat la Barcelona, handsetul...

Pregatiti-va sa fiti socati de tastatura complet transparenta a handsetului de mai jos, deja celebrul LG GD900, care soseste cu incredibila interfata S-Class 3D:

Prezentat pentru prima oara la Mobile World Congress 2009, organizat la Barcelona, handsetul care isi face aparitia in clipul de mai sus a fost vedeta showului CTIA 2009, care a debutat pe 1 aprilie in Las Vegas. V-ati fi imaginat cu 2 ani in urma ca va exista candva un telefon LG cu tastatura transparenta, camera de 8 megapixeli si o interfata atat de aratoasa?

S-Class 3D este un UI foarte prietenos cu utilizatorul acestui telefon fashion, dar interfata nu este inca finisata si se pare ca portarea de pe LG Arena nu a functionat 100%. Spre exemplu, interactiunea quick launch cu touchpad-ul lasa de dorit, dar speram ca problemele se vor rezolva pana la momentul lansarii lui GD900, anuntat pentru trimestrul 2, 2009.

[Via: Mobilecrunch.com]

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×