Nokia EOS primește un mini review hands on și un scurt demo video pentru zoom optic (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.581 ori
<b>Nokia EOS primește un mini review hands on și un scurt demo video pentru zoom optic (Video)</b>Nokia EOS a fost subiectul zilei de ieri, după o avalanșă de fotografii cu acest terminal, care au ajuns pe web, spre stupoarea multora. Handsetul păstrează în zona frontală Fabula Design al seriei Lumia, dar în spate arăta ușor diferit,...

Nokia EOS a fost subiectul zilei de ieri, după o avalanșă de fotografii cu acest terminal, care au ajuns pe web, spre stupoarea multora. Handsetul păstrează în zona frontală Fabula Design al seriei Lumia, dar în spate arăta ușor diferit, datorită unui uriaș modul de cameră.

Terminalul a primit azi și un mini review, prin intermediul sursei Vizileaks, care a postat un prim plan ieri cu camera sa. Acest cameraphone are parte și de un scurt demo video, pe care îl vedeți mai jos, el evidențiind zoomul optic al handsetului. Nokia EOS se simte greu în mâna utilizatorului și are dimensiuni destul de mari, conform celor care l-au testat în premieră.

Nokia EOS

Terminalul aduce cu Nokia Lumia 920 și poate fi confundat cu acesta din lateral sau din față. în spate se află două mici contacte metalice pentru accesorii speciale pentru încărcare fără fir, la fel ca pe Lumia 925. încă nu știm numărul de megapixeli ai camerei, dar știm că este un număr cu două cifre, probabil 41 MP, că pe Nokia 808 Pureview.

Nokia EOS

Specificațiile acestui telefon rămân misterioase, dar din câte am înțeles, ele sunt cam la fel ca la precedentele modele Lumia 9xx, în ce privește procesorul și cantitatea de RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×