Nokia face un salt important în lista celor mai valoroase 500 de branduri (Fortune 500)

935 ori
<b>Nokia face un salt important în lista celor mai valoroase 500 de branduri (Fortune 500)</b>Ultimii 2 ani au fost senzaţionali pentru Nokia, care ar putea fi inclusă lejer într-un studiu de caz al "revenirilor unui brand aflat la ananghie". Pe vremea finalului de drum Lumia abia mai ajungea la un milion de unităţi pe trimestru

Ultimii 2 ani au fost senzaţionali pentru Nokia, care ar putea fi inclusă lejer într-un studiu de caz al "revenirilor unui brand aflat la ananghie". Pe vremea finalului de drum Lumia abia mai ajungea la un milion de unităţi pe trimestru, iar anul trecut începea să intre în top 10 producători smartphone Android. Acum aflăm că numele nordic a făcut un salt important în lista celor mai valoroase 500 de branduri.

Nokia

În 2018 a revenit în lista Fortune 500, iar acum a urcat impresionant de mult în lista de branduri administrată de Brand Finance. Lista a fost realizată în 2018 şi a fost publicată în anticiparea Forumului Economic Global de la Davos. Acolo CEO-ul Nokia va fi prezent şi probabil va realiza acorduri importante cu marii operatori şi parteneri.

Ei bine în doar un an Nokia a juns de pe locul 335 pe locul 188 în Fortune 500. Este de altfel şi singura companie finlandeză aflată în clasament. Din păcate nu avem şi o valoare estimativă a acestui brand, dar sigur e una sănătoasă. Nokia se află deasupra celor de la Adobe (locul 195), imediat în faţa celor de la ENGIE (locul 189) şi a depăşit chiar eBay, care e pe locul 199.

Amazon este pe locul întâi, urmată de Apple şi Google, apoi Samsung şi Facebook. Anul 2019 ar trebui să aducă o creştere şi mai şi, între ascensiunea 5G şi faptul că am putea avea în sfârşit un flagship marca Nokia pe piaţă, cu 5 camere la bord. Lista Fortune 500 se află aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×