Gmail împlineşte 15 ani, va primi în curând posibilitatea de a programa mailuri peste 50 de ani

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii Telefoane 1.050 ori
<b>Gmail împlineşte 15 ani, va primi în curând posibilitatea de a programa mailuri peste 50 de ani</b>Gmail se pregăteşte să aniverseze 15 ani de existenţa şi această ocazie specială vine cu o actualizare pe măsură. Aplicaţia de pe Android e gata să primească o funcţie care vă permite să programaţi să se trimită mailuri peste 50 de ani.

Gmail se pregăteşte să aniverseze 15 ani de existenţa şi această ocazie specială vine cu o actualizare pe măsură. Aplicaţia de pe Android e gata să primească o funcţie care vă permite să programaţi să se trimită mailuri peste 50 de ani.

Primele semne ale acestei funcţii apăreau cu 8 luni în urmă şi acum au apărut şi altele online. Cu toţii trimitem mailuri via Gmail zilnic, dar până acum lipsea funcţia de programare email. Unele linii de cod arată că Google ne-a pregătit aşa ceva pentru un update viitor. Va trebui să program mailul să fie trimis la cel puţin 2 minute după ora curentă şi în maxim 50 de ani.

Vom putea şi să anulăm programarea, în mod evident. Pe 1 aprilie Gmail împlineşte 15 ani, iar Google vrea să sărbătorească ocazia cu un mesaj afişat în aplicaţie, din ce am înţeles. Ca o menţiune inedită, atunci când a debutat Gmail pe 1 aprilie 2004 cu 1 GB stocare personală, toată lumea a crezut că e o farsă. Pe atunci primeai cel mult câteva zeci de MB stocare.

Alte noutăţi ale viitoarei versiuni de Gmail includ o funcţie Screen Lock pentru ca administratorii enterprise din corporaţii să îţi împiedice telefonul din a se sincroniza, dacă nu ai Device Lock sau un terminal securizat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×