Nokia 9 Pureview are confirmat scannerul de amprente integrat în ecran; Apar clipuri cu animațiile de deblocare

673 ori
<b>Nokia 9 Pureview are confirmat scannerul de amprente integrat în ecran; Apar clipuri cu animațiile de deblocare</b>Printre cele mai așteptate terminale în perioada următoare îl avem și pe Nokia 9 Pureview, un model care ar putea debuta înainte de târgul MWC 2019 până la urmă, potrivit unor zvonuri proaspete. Știm că va avea o cameră Penta Lens cu

Printre cele mai așteptate terminale în perioada următoare îl avem și pe Nokia 9 Pureview, un model care ar putea debuta înainte de târgul MWC 2019 până la urmă, potrivit unor zvonuri proaspete. Știm că va avea o cameră Penta Lens cu 5 senzori foto în spate și că vom primi chiar jack audio la bord. O altă dotare care se confirmă astăzi este prezența unui scanner de amprente integrat în ecran.

Mai sus puteți vedea o serie de diagrame extrase direct din aplicația Setting.apk, acestea urmând a fi afișate în momentul realizării setup-ului de amprente. De asemenea, avem și o serie de clipuri video în care ne sunt prezentate cele 3 animații diferite între care puteți alterna pentru a fi afișate la deblocarea telefonului prin amprentă.

Un detaliu pe care dorim să îl aflăm este dacă scanner-ul de amprente este unul ultrasonic sau de tip optic. Cel ultrasonic este o premieră pe piață și din câte se vehiculează, Galaxy S10 va fi unul dintre handset-urile ce vor adopta o asemenea soluție. Ca avantaje acesta promite citirea amprentei chiar și atunci când avem degetul murdar sau ud. De asemenea amprentele sunt citite prin unde sonore și nu folosesc iluminarea precum senzorii optici.

Rămâne să ne convingem cum stă treaba în realitate, deși sunt șanse mari să vedem un scanner de amprente optic mai ales că nici procesorul de la bordul lui Nokia 9 Pureview nu va fi unul de ultimă generație. O variantă upgrade a telefonului ar urma să debuteze în vară aparent. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×