Nokia HERE Maps ajunge din nou pe iOS, perfectionează release-ul trecut; Iată detalii!

817 ori
<b>Nokia HERE Maps ajunge din nou pe iOS, perfectionează release-ul trecut; Iată detalii!</b>Unul dintre cele mai apreciate produse ale companiei Nokia rămase &icirc;n Finlanda este cu siguranţă soluţia navigationala HERE. Cu 6 luni &icirc;n urmă era lansată o aplicaţie HERE şi pe Android şi la acel moment ni se promitea şi o versiune...

Unul dintre cele mai apreciate produse ale companiei Nokia rămase în Finlanda este cu siguranţă soluţia navigationala HERE. Cu 6 luni în urmă era lansată o aplicaţie HERE şi pe Android şi la acel moment ni se promitea şi o versiune iOS, care a fost lansată şi apoi retrasă rapid, după mult feedback negativ. Ea revine azi, într-o variantă mai bine finisată.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store, din păcate nu şi în România deocamdată. Cei de la Engadget au testat aplicaţia şi se declară încântaţi de ea. Pentru început aflaţi că e nevoie să vă autentificaţi pentru a folosi softul, folosind un cont HERE. Aplicaţia oferă două opţiuni principale: Maps şi Drive, prima ajutându-vă să vă familiarizaţi cu o anumită zonă, dacă sunteţi un turist de exemplu, iar a doua ghidându-vă spre o destinaţie.

Nokia HERE Maps ajunge din nou pe iOS, perfectioneaza release-ul trecut; Iata detalii!

Căutările de puncte de reper şi străzi funcţionează rapid, iar hărţile oferă informaţii detaliate despre puncte de interes în 190 de ţări. Nokia a lucrat la îmbunătăţirea informaţiilor despre transportul în comun, dar şi la datele legate de trafic, cele primite în timp real. Atunci când căutaţi un anumit loc pe hartă, veţi putea selecta unul dintre cele 3 moduri de transport: condus, pe jos sau cu transportul în comun.

Nokia va lua în calcul traficul aglomerat în 44 de ţări şi va afişa informaţii în timp real despre transportul în comun pentru 950 de oraşe. Direcţionarea turn by turn funcţionează excelent şi marele avantaj al lui HERE Maps rămâne navigarea offline. Harta Europei ocupa 9.3 GB şi cea SUA 4.4 GB, deci trebuie să aveţi ceva spaţiu pe device dacă sunteţi globetrotteri. Link-ul spre aplicație îl găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×