Nokia Încă lucrează la un telefon Android; Foxconn a produs deja 10.000 de prototipuri!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.131 ori
<b>Nokia Încă lucrează la un telefon Android; Foxconn a produs deja 10.000 de prototipuri!</b>Dacă va exista vreo ruptură violentă&nbsp;între Nokia și Microsoft, pe fondul ei, Nokia are pregătită o&nbsp;alternativă... Se pare că finlandezii nu au renunțat încă de tot la o inițiativă Android, ei lucrând încă la un handset cu acest...

Dacă va exista vreo ruptură violentă între Nokia și Microsoft, pe fondul ei, Nokia are pregătită o alternativă... Se pare că finlandezii nu au renunțat încă de tot la o inițiativă Android, ei lucrând încă la un handset cu acest OS la bord, dar urmează să încheie întreaga operațiune în noiembrie.

Nokia N9 cu Android ICS (hack)

Producătorul chinez Foxconn ar fi realizat deja 10.000 de prototipuri, ceea ce mi se pare bizar pentru un proiect secundar al unei companii care nu stă chiar bine cu finanțele. Informațiile vin direct din China și se pare că smartphone-ul ar fi bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 200 8225Q, el fiind testat de către echipa de cercetare și dezvoltare Nokia Beijing.

Echipa va lucra în continuare la acest device până ce acționarii Nokia se vor întâlni în noiembrie pentru a aproba integrarea în Microsoft. Acest plan B ne duce cu gândul la o foarte puțin probabilă dar totuși posibilă ruptură dintre Microsoft și Nokia, ceea ce nu ar fi deloc de bun augur pentru finlandezi. în concluzie, fani Android, aveți încă o minusculă speranță de la Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×