Oppo N1 Își face apariția Într-un clip al unui faimos videoblogger (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.165 ori
<b>Oppo N1 Își face apariția Într-un clip al unui faimos videoblogger (Video)</b>Marques Brownlee a realizat un clip foarte bun în care explica atuurile lui Moto X și de atunci am fost cu ochii pe acest videoblogger tech. Acum el are o nouă postare video în care discută despre evoluția CyanogenMod și în care ar fi apărut și...

Marques Brownlee a realizat un clip foarte bun în care explica atuurile lui Moto X și de atunci am fost cu ochii pe acest videoblogger tech. Acum el are o nouă postare video în care discută despre evoluția CyanogenMod și în care ar fi apărut și un telefon nelansat încă.

E vorba despre Oppo N1, primul cameraphone al companiei chineze, iar handsetul își face apariția pe la minutul 7:14 din clip. Există și speculații că Oppo și CyanogenMod s-ar pregăti de un parteneriat și de ce nu, am putea vedea chiar telefoane Cyanogenmod pe viitor. La urma urmei și Xiaomi a pornit la drum cu software MIUI și apoi a produs telefoane. Revenind la Oppo și telefonul sau, lansarea oficială a lui N1 va avea loc peste câteva zile, după cum probabil știți deja.

Ce ne incită la acest model e că el va avea parte de accesorii foto precum cele Sony de la IFA și terminalul ar putea veni cu o zonă touch în partea din spate și dotat cu ecran de 5.9 inch. Ne așteptăm la o cameră de 12 MP, procesor quad core Snapdragon și o baterie de 3500 mAh, dacă zvonurile sunt reale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×