Nokia Începe să creadă În Surface Phone, deși inițial nu părea convinsă de proiect

1.760 ori
<b>Nokia Începe să creadă În Surface Phone, deși inițial nu părea convinsă de proiect</b>Cu ceva timp în urmă, înainte de lansarea lui Windows Phone 8, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a declarat că nu are nici un indiciu cu privire la existența unui Surface Phone produs de Microsoft. E drept că acea declarație era una precaută, dar iată...

Cu ceva timp în urmă, înainte de lansarea lui Windows Phone 8, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a declarat că nu are nici un indiciu cu privire la existența unui Surface Phone produs de Microsoft. E drept că acea declarație era una precaută, dar iată că acum tonul s-a schimbat și Nokia crede cu tărie în proiect.

într-o declarație recentă citată de ZDNet, reprezentanții Nokia au recunoscut că Microsoft ar putea să lucreze la propriul său smartphone. Finlandezii afirmă că pe lângă tableta Surface, Microsoft și-ar putea lărgi strategia pe zona hardware, creând și alte terminale mobile. Sincer să fiu eu văd și un terminal de 7 inch cu stylus atașat și Windows RT în viitorul lor și chiar și un phablet cu Windows Phone ar fi interesant, eventual unul produs de Samsung.

Interesant e că Nokia a ținut să precizeze că e ușor îngrijorată de Surface Phone, considerând că pe viitor Microsoft se va axa mai mult pe terminalele sale și mai puțin pe cele ale partenerilor, inclusiv Nokia. Anul trecut, atunci când apăruse teoria unui Surface Phone, el era văzut drept un plan B al Microsoft, în cazul în care nici un smartphone WP nu atinge succesul. Credeți că mai e cazul pentru un asemenea plan?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×