HTC One va avea probleme de stoc din cauza productiei defectuoase de componente pentru cameră

1.569 ori
<b>HTC One va avea probleme de stoc din cauza productiei defectuoase de componente pentru cameră</b>Deja au început problemele pentru HTC, deoarece le-au fost prezise probleme de stoc pentru modelul HTC One. și nu e vorba de o cerere uriașă pentru telefon care va goli stocurile, ci mai degrabă de lipsa de promptitudine a partenerilor hardware când...

Deja au început problemele pentru HTC, deoarece le-au fost prezise probleme de stoc pentru modelul HTC One. și nu e vorba de o cerere uriașă pentru telefon care va goli stocurile, ci mai degrabă de lipsa de promptitudine a partenerilor hardware când vine vorba de livrarea de componente.

Vinovatul principal ar fi camera Ultrapixel a acestui model, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. Camera Ultrapixel ar urma să fie unul dintre punctele de atracție ale lui One, datorită capacității de a reproduce culorile cu fidelitate și sensibilitatea crescută la lumină, depășind camere rivale cu mult mai mulți megapixeli.

Componentele camerei sunt totuși destul de greu de găsit, aceasta având parte de un senzor special care ține producătorii hardware în șah. Speculațiile afirmă că două dintre componentele cheie ale camerei Ultrapixel sunt greu de produs cu succes, iar rata de producție este de sub 30%. Analiștii au luat în calcul informațiile și au început deja să scadă predicțiile pentru vânzările lui HTC One, estimările arată când telefonul ar putea fi livrat în doar 1 milion de unități în prima jumătate a anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×