Următorul telefon Facebook produs de HTC Își dezvăluie specificațiile; Iată-le!

1.364 ori
<b>Următorul telefon Facebook produs de HTC Își dezvăluie specificațiile; Iată-le!</b>Trebuie să recunosc că a trecut ceva timp de când am auzit zvonuri despre un Facebook Phone și exact când eram gata să îmi fie dor de ele, avem ceva cu adevărat interesant. Se pare că specificațiile unui telefon Facebook produs de HTC au ajuns...

Trebuie să recunosc că a trecut ceva timp de când am auzit zvonuri despre un Facebook Phone și exact când eram gata să îmi fie dor de ele, avem ceva cu adevărat interesant. Se pare că specificațiile unui telefon Facebook produs de HTC au ajuns pe web și le găsiți listate mai jos.

în luna ianuarie a acestui an au început să circule zvonuri despre un telefon numit HTC Myst, cunoscut și sub nume de cod Opera. Acum el revine în actualitate și se pare că ar putea avea un buton Facebook și dotări midrange. Dotările ajunse pe web includ un procesor dual core Snapdragon S4 de 1 GHz (S4 MSM8960), 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli în spate.

în partea frontală vom avea o cameră de 1.6 megapixeli, dacă zvonurile se confirmă, iar ecranul lui HTC Myst va fi unul 720p cu diagonală de 4.3 inch. Handsetul va suporta și conectivitate LTE și ar putea sosi prin operatorul AT&T. încă nu putem confirma prezența unui buton Facebook, el fiind inclus în zvonurile din ianuarie doar. E loc pe piață pentru un astfel de model? Ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×