Nokia ironizează Samsung pentru o poză neclară realizată la Oscaruri 2014

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.582 ori
<b>Nokia ironizează Samsung pentru o poză neclară realizată la Oscaruri 2014</b>Am urmărit ceremonia decernării premiilor Oscar de azi dimineață și am văzut-o pe gazda showului făcând un selfie cu ceea ce părea a lui un Samsung Galaxy Note 3. Poza a fost făcută în grabă și postata rapid pe Twitter, ea ieșind blurată,...

Am urmărit ceremonia decernării premiilor Oscar de azi dimineață și am văzut-o pe gazda showului făcând un selfie cu ceea ce părea a lui un Samsung Galaxy Note 3. Poza a fost făcută în grabă și postata rapid pe Twitter, ea ieșind blurată, după cum puteți vedea mai jos.

Ei bine Nokia s-a mișcat rapid și a și ironizat Samsung pentru poză nereușită printr-un tweet. Aceeași Nokia nu ezită să glumească pe seama lui Galaxy S5 cu o săptămână în urmă, numindu-l "Samesung", de vreme ce arata aproape identic față de Galaxy S4. Vedeți și voi cum a ieșit poză de mai sus și cam acesta e păcatul selfie-urilor: sunt realizate cu camere frontale slabe, de 1 sau 2 MP.

Nokia ironizează Samsung pentru o poză neclară realizată la Oscaruri 2014

în tweetul de ieri, Nokia o îndemnă pe Ellen Degeneres, gazda Oscarurilor să scape de pozele blurate, făcând o aluzie la camerele Pureview de pe Nokia. Poate că Apple ar fi fost cea mai în măsură să posteze ceva, având camere frontale destul de bune, sau chiar HTC, care are pe One și o lentilă wide angle pentru a prinde mai mult cu camera frontală. Ca să nu mai vorbim de mai toate companiile din China care lansează handseturi cu camere frontale de 5 sau 8 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×