Samsung Gear Fit a primit premiul pentru cel mai bun device mobil În cadrul MWC 2014

883 ori
<b>Samsung Gear Fit a primit premiul pentru cel mai bun device mobil În cadrul MWC 2014</b>După ce săptămâna trecută vă prezentam doi dintre marii câștigători ale premiilor MWC 2014, mai precis HTC One și iPad Air, device-uri ce au primit premiul pentru cel mai bun smartphone, respectiv pentru cea mai bună tabletă, iată că și cei...

După ce săptămâna trecută vă prezentam doi dintre marii câștigători ale premiilor MWC 2014, mai precis HTC One și iPad Air, device-uri ce au primit premiul pentru cel mai bun smartphone, respectiv pentru cea mai bună tabletă, iată că și cei de la Samsung au primit un titlu.

Premiul “The Best Mobile Device” a fost acordat în ultima zi a show-ului Mobile World Congress 2014 lui Samsung Gear Fit, device ce a încântat juriul destul de mult, ca dovadă a titlului acordat de către aceștia.

Samsung Gear Fit

Noul device portabil Gear Fit este special creat pentru iubitorii sportului, el având în dotare atât funcții de monitorizare a activitaților fizice, cât și funcții de notificări pentru apeluri, e-mail-uri, mesaje sau alarme. Acesta dispune de un display Super Amoled prin intermediul căruia vor fi afișate toate informațiile necesare. De asemenea, noul Gear Fit este disponibil în diferite nuanțe - negru, portocaliu sau gri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×