Nokia Își rezolvă problemele legale cu Apple, colaborează cu producătorul de iPhone-uri pe bază de licențe plătite

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.437 ori
<b>Nokia Își rezolvă problemele legale cu Apple, colaborează cu producătorul de iPhone-uri pe bază de licențe plătite</b>Nokia și Apple au ajuns în sfârșit la o înțelegere pe seama brevetelor pentru care își intentaseră procese în prealabil. Astfel, companiile au renunțat la acțiunile legale și au încheiat un parteneriat, care presupune și plata pentru...

Nokia și Apple au ajuns în sfârșit la o înțelegere pe seama brevetelor pentru care își intentaseră procese în prealabil. Astfel, companiile au renunțat la acțiunile legale și au încheiat un parteneriat, care presupune și plata pentru licențele folosite de acești giganți.

Apple va trebui să facă o plată inițială finlandezilor și apoi să plătească taxele impuse de compania europeană pe durata înțelegerii. Rețineți că sumele și condițiile contractului sunt confidențiale, cel puțin până la prima scăpare sau până la dezvăluirea lor de către oficiali. Stephen Elop, CEO Nokia și-a exprimat cu această ocazie încântarea în legătură cu înțelegerea încheiată cu Apple și cu oportunitățile care se ivesc în acest moment.

Aflăm și că finlandezii au investit nu mai puțin de 43 de miliarde de euro în ultimii douăzeci de ani și asta pentru cercetare și dezvoltare. în plus portofoliul său de brevete este extrem de solid, incluzând peste 10,000 de astfel de documente. Impactul înțelegerii cu Apple se va simți la nivel financiar pe acest trimestru și nu numai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×