HTC pregătește un nou tip de carcasă de smartphone, În colaborare cu firma Chenming

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.625 ori
<b>HTC pregătește un nou tip de carcasă de smartphone, În colaborare cu firma Chenming</b>Producătorul taiwanez de carcase pentru telefoane Chenming Mold Industrial a primit recent comenzi substanțiale de la HTC, conform unor surse apropiate de aceste companii. Se pare că HTC ar lucra la un nou smartphone, care va utiliza tehnologiile celor...

Producătorul taiwanez de carcase pentru telefoane Chenming Mold Industrial a primit recent comenzi substanțiale de la HTC, conform unor surse apropiate de aceste companii. Se pare că HTC ar lucra la un nou smartphone, care va utiliza tehnologiile celor de la Chenming.

Firma taiwaneză a dezvoltat o metodă de a îmbina metalul și plasticul, care a primit deja certificarea câtorva dintre marii jucători din rândul producătorilor de terminale mobile. Producția de masă va debuta în iulie, iar Chenming afirmă că noile carcase îmbină metalul și plasticul într-un mod în care dispar problemele cu semnalul, specifice carcaselor metalice.

în plus, tehnologia NMT (NanoMolding Technology)permite realizarea unor forme flexibile, pentru designurile cele mai inedite de telefoane. De asemenea, noile terminale vor fi subțiri și foarte rezistente, datorită acestor carcase.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×