Samsung Ch@t 222, un nou telefon dual SIM cu tastatură QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.113 ori
<b>Samsung Ch@t 222, un nou telefon dual SIM cu tastatură QWERTY</b>Samsung a anunțat lansarea unui telefon dual SIM cu preț accesibil și tastatură QWERTY, cunoscut sub numele de Ch@t 222 sau GT-E2222. Terminalul va debuta în India și e posibil să îl vedem și în alte teritorii în această vară. &nbsp; Printre...

Samsung a anunțat lansarea unui telefon dual SIM cu preț accesibil și tastatură QWERTY, cunoscut sub numele de Ch@t 222 sau GT-E2222. Terminalul va debuta în India și e posibil să îl vedem și în alte teritorii în această vară.

Printre dotările noului model se numără suportul pentru socializare prin faimoasele rețele precum Facebook, servicii de email și funcționalitate dual SIM (plus dual SIM standby). Display-ul lui Ch@t 222 are o diagonală de 2.2 inchi, suporta o rezoluție de 222 x 176 pixeli, iar telefonul mai include printre dotări și radio FM, o cameră VGA cu suport pentru captură video și un browser încorporat.

Slotul microSD și o baterie de 1000 mAh întregesc peisajul acestui handset dual SIM, care vă va oferi până la 12 ore de convoribiri și până la 550 de ore de standby.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×