Nokia lanseaza telefonul 6260 slide

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.684 ori
<b>Nokia lanseaza telefonul 6260 slide</b>Oamenii folosesc telefoanele mobile pentru a isi impartasi aspecte ale vietii amicilor si rudelor, iar luand in calcul acest lucru, Nokia a prezentat ieri publicului modelul 6260 slide. Acest telefon va fi ideal pentru a sta in contact cu cei dragi,...

Oamenii folosesc telefoanele mobile pentru a isi impartasi aspecte ale vietii amicilor si rudelor, iar luand in calcul acest lucru, Nokia a prezentat ieri publicului modelul 6260 slide. Acest telefon va fi ideal pentru a sta in contact cu cei dragi, impartasind cu ei imagini si clipuri video, verificandu-le statusul in retelele de social networking sau intalnindu-va cu apropiatii la restaurant cu ajutorul softurilor navigationale.

Nokia 6260 slide ofera acces rapid la motoare de cautare si puncte de interes direct din ecranul Home, iar noua tasta navigationala de 360 de grade permite o experienta Internet de calitate. Uploadarea imaginilor si clipurilor video pe site-uri, bloguri si retele sociale este acum mai rapida cu noul Nokia 6260 slide, ce ofera suport pentru conectivitate de mare viteza si WiFi.

Handsetul suporta conectivitate 3G (upload HSUPA si download HSDPA) si include o camera performanta, un music player, web browser, o interfata familiara, plus celebrele servicii Ovi. Printre specificatiile lui 6260 slide se numara si acea camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, GPS si Nokia Maps.

Telefonul va sosi in magazine la inceputul lui 2009 la un pret de aproximativ 299 (fara taxe).

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×