Nokia lansează un nou terminal entry-level numit Nokia 225; acesta va sosi și În versiunea dual-sim

3.628 ori
<b>Nokia lansează un nou terminal entry-level numit Nokia 225; acesta va sosi și În versiunea dual-sim</b>Deși smartphone-urile fac parte din viața noastră din ce în ce mai mult, există și acele terminale clasice de la Nokia care promit eficiență maximă prin oferirea unei autonomii foarte bune și a unor funcții destul de uzuale și practice. Un...

Deși smartphone-urile fac parte din viața noastră din ce în ce mai mult, există și acele terminale clasice de la Nokia care promit eficiență maximă prin oferirea unei autonomii foarte bune și a unor funcții destul de uzuale și practice. Un astfel de exemplu este Nokia 225, device ce a fost anunțat oficial în cursul acestei zile și care va sosi și în versiunea dual-sim.

Nokia 225 dispune de un display QVGA de 2.8 inch, o cameră de 2 megapixeli, Radio FM, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, Bluetooth 3.0 și o baterie de 1200 mAh. Aceasta din urmă promite o autonomie de până la 21 ore de convorbire și până la 36 de zile în modul standby.

Nokia lansează un nou terminal entry-level numit Nokia 225; acesta va sosi și În versiunea dual-sim

Printre funcțiile extra oferite de Nokia 225 se numără și tastatura rezistentă la apă și praf. Acesta va ajunge în magazine în cel de-al 2-lea trimestru din 2014 și va fi disponibil în mai multe variante de culoare: alb, negru, roșu, verde și galben. Din punct de vedere al prețului, aflăm că modelul single-sim va avea un preț recomandat de aproximativ 40 euro, în timp ce prețul de achiziție pentru versiunea dual-sim va mai crește cu câțiva euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×