Nokia lanseaza un serviciu similar lui iTunes

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 871 ori
<b>Nokia lanseaza un serviciu similar lui iTunes</b>Moconews.com ne informeaza ca Nokia va lansa in curand un magazin online de muzica, care include si un serviciu de download. Acesta va semana izbitor cu cel oferit de Apple, celebrul iTunes, folosit intensiv pe iPhone si iPod. Serviciul este bazat pe...

Moconews.com ne informeaza ca Nokia va lansa in curand un magazin online de muzica, care include si un serviciu de download. Acesta va semana izbitor cu cel oferit de Apple, celebrul iTunes, folosit intensiv pe iPhone si iPod.

Serviciul este bazat pe tehnologia castigata in urma achizitionarii de catre Nokia a companiei Loudeye, iar lansarea sa va fi anuntata in cadrul unui eveniment Nokia, organizat la Londra in urmatoarele zile. Nokia a cumparat Loudeye in urma cu un an, iar lucrurile au fost destul de linistite pana acum... Este posibil ca platforma originala Loudeye sa se transforme intr-o serie de continuturi generice si o platforma de livrare a continuturilor media catre telefoanele mobile. Implementarile deja existente ale serviciului achizitionat de catre Nokia dispun de 1.6 milioane de melodii, suma care va fi probabil aceeasi si in cazul noii variante.

Suntem siguri ca rivalul lui iTunes, produs de Nokia, va permite consumatorilor sa cumpere si sa downloadeze muzica direct pe telefonul mobil. Compania finlandeza va castiga astfel un avantaj important in fata adversarilor sai. Serviciul va permite utilizatorilor sa cumpere muzica si sa o transfere pe telefonul mobil prin intermediul PC-urilor. Putem compara intregul proces realizat de Nokia cu cel din cazul achizitionarii specialistilor in harti virtuale gate5 si a softului produs de acestia, smart2go. Dupa cumparare, s-a format ceea ce numim acum Nokia Maps, iar softul mentionat anterior a folosit in cadrul celebrului telefon dotat cu GPS, Nokia N95, fiind folosit si in cazul a numeroase alte terminale. Vom vedea in curand lansarea unui Nokia Music?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×