Nokia lucrează la un telefon flagship cu scanner de amprente integrat în ecran, procesor Snapdragon 845; Vine la IFA 2018!

609 ori
<b>Nokia lucrează la un telefon flagship cu scanner de amprente integrat în ecran, procesor Snapdragon 845; Vine la IFA 2018!</b>Am aflat de curând faptul că finlandezii de la HMD Global au în plan să aducă pe piață un flagship cum se cuvine, unul cu procesor Snapdragon 845 la bord. Acum apare și informația referitoare la prezența unui scanner de amprente integrat

Nokia are de gând să se alinieze cu cerinţele lui 2018 şi ar pregăti un telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, dar şi cu scanner de amprente integrat în ecran. Vestea vine chiar de la Roland Quandt, cel mai celebru zvonac în ultima vreme, când Evan Blass pare a fi luat o pauză.

Reţineţi că HMD Global nu are încă un flagship lansat în 2018, deci suntem în standby la acest capitol. În acelaşi timp puţine companii au pariat pe scanner de amprente integrat în ecran şi toate sunt din China: Vivo, Oppo şi Huawei. Şi Samsung ar pregăti ceva de gen pentru Galaxy S10 totuşi. Pe viitorul său telefon high end Nokia ar include un panou de display LG, cel mai probabil cu breton şi cu acel scanner integrat.

Telefonul este cunoscut sub numele de cod Nokia "A1P" sau "A1 Plus", dar şi "AOP". Ar avea şi "o cameră de mare risc", ceea ce e foare vag şi inedit să auzim despre un flagship. Posibil să fie acea cameră cu 5 obiective care a aprins imaginaţia tuturor la începutul acestui an. Să fie Nokia 9, să fie Nokia 10? Şi ele ne bântuie în scăpări de mai bine de 6 luni.

Nokia merge excelent în acest moment în zona midrange şi cea feature phone, dar pentru a se cimenta în conştiinţa colectivă ca brand de top trebuie să aibă un flagship redutabil. Zic că îl vedem la IFA 2018 în Germania, că tot sunt nemţi cei care au sursele acestei scăpări.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×