Nokia 10 reapare în schiţe, cu tot cu cele 5 camere şi un mecanism rotativ pentru ele

3.589 ori
<b>Nokia 10 reapare în schiţe, cu tot cu cele 5 camere şi un mecanism rotativ pentru ele</b>Sfârșitul săptămânii ne aduce iată și noi schițe pentru smartphone-ul Nokia 10, acel terminal futurist care pe baza leak-urilor din ultima vreme ar urma să vină cu un setup foto inedit format din 5 senzori foto. Descoperim în noile materiale

Weekend-ul trecut luam contact cu ineditul Nokia 10, nume încă neoficial pentru un nou flagship Nokia, care a surprins apărând cu 5 camere în partea din spate. Acum terminalul revine, în noua schiţă de mai jos, care soseşte la pachet cu explicaţii cu privire la mecanismul optic.

Nokia 10 ar urma să vină în a doua parte a anului, drept un flagship cu procesor Snapdragon 845 şi un cameraphone veritabil. Cei de la Nokiapoweruser au o sursă de încredere care a creat această schiţă, după ce a vazut niste brevete noi Zeissl. Vom vedea pe viitorul terminal o cameră cu multiple obiective şi multi zoom, folosind optică Zeiss plus tehnologie OZO.

Camerele sunt amplasate într-o incintă circulară, iar senzorii din centru sunt cei principali, în vreme ce restul sunt ascunşi în modul. Obiectivele secundare se vor roti şi vor ajunge în zona focală a camerei principale pentru a oferi diferite variante de zoom. Totul e doar subiect de imaginaţie şi randare, bazat pe scăpările recente, deci acestea nu sunt schiţe oficiale.

Dacă Huawei P11 ne va surprinde cu 3 camere în spate luna viitoare, Nokia va face marea trecere la 5 camere peste câteva luni, la IFA 2018, dacă ar fi să ghicesc. Mi se pare şi că telefonul din stânga schiţei aduce multişor cu un Lumia 1020, deci ar putea reveni acel format de modul foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×