Nokia lucrează la un prim model Windows Phone QWERTY, conform zvonurilor

2.085 ori
<b>Nokia lucrează la un prim model Windows Phone QWERTY, conform zvonurilor</b>Colaborarea dintre Nokia și Microsoft va da cu siguranță naștere la numeroase formaturi de terminale mobile, dar se pare că primul pe listă este un terminal cu tastatura QWERTY, ce ar putea arăta precum conceptul următor. &nbsp; &nbsp;...

Colaborarea dintre Nokia și Microsoft va da cu siguranță naștere la numeroase formaturi de terminale mobile, dar se pare că primul pe listă este un terminal cu tastatură QWERTY, ce ar putea arăta precum conceptul următor.

Informațiile cu privire la acest prim model vin de la ShinyShiny, care au participat la un eveniment Nokia ieri, în cadrul căreia au scăpat câteva detalii importante. Spre exemplu, am aflat că Nokia va lansa un rival pentru BlackBerry dotat cu tastatură QWERTY în acest an, iar nou-venitul va fi cel mai probabil un model Windows Phone.

Data oficială de lansare a acestor terminale rămâne în continuare în trimestrul 4, deci de abia în ultimele 3 luni ale anului vom lua contact la prima mână cu inovațiile Nokia. Totuși până atunci vor mai avea loc conferințe, anunțuri și scăpări, astfel că vom reuși să ne facem o idee cu privire la viitorul portofoliului companiei finlandeze.

Suntem siguri că în viitor Nokia va lansa și un super cameraphone Windows Phone și un terminal media, axat pe un touchscreen de mari dimensiuni, playback video HD, difuzoare impresionante și un player audio pe măsură.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×