Nokia Lumia 1020 este acum oficial, vine cu cameră de 41 MP cu 6 lentile, preț de 300 de dolari cu abonament (Video)

4.078 ori
<b>Nokia Lumia 1020 este acum oficial, vine cu cameră de 41 MP cu 6 lentile, preț de 300 de dolari cu abonament (Video)</b>Absolut toate zvonurile, bănuielile și speculațiile cu privire la Nokia EOS/Elvis/Lumia 1020 s-au adeverit, inclusiv numele său oficial. Astfel, cu doar o oră în urmă în cadrul unui eveniment organizat la New York, Nokia a prezentat oficial...

Absolut toate zvonurile, bănuielile și speculațiile cu privire la Nokia EOS/Elvis/Lumia 1020 s-au adeverit, inclusiv numele său oficial. Astfel, cu doar o oră în urmă în cadrul unui eveniment organizat la New York, Nokia a prezentat oficial terminalul Lumia 1020.

Avem de-a face cu un telefon care va debuta prin operatorul american AT&T, la prețul de 300 de dolari cu abonament. Handsetul beneficiază de un senzor foto Pureview de 41 megapixeli, dar este unul de a doua generație, deci o variantă mai evoluată decât cea de pe Pureview 808. Noul Lumia este dotat cu un ecran de 4.5 inch, un AMOLED PureMotion HD+ cu protecție Gorilla Glass 3 și rezoluție de 1280 x 768 pixeli (16:9).

Nokia Lumia 1020 este acum oficial

Terminalul rulează Windows Phone 8 și beneficiază de un setup cu 6 lentile Zeiss, exact ca Lumia 925 dacă nu mă înșel. Avem la dispoziție și shutter manual, bliț Xenon și un sistem de stabilizare optică de nouă generație. La capitolul software, beneficiem de aplicația Nokia Pro Camera, care permite ajustarea automată a blițului, focalizării, nivelului ISO sau balans de alb, viteza shutterului și expunerea.

Nokia Lumia 1020 41MP camera

Veți putea filma 1080p la 30 FPs cu acest device și aveți parte de zoom 4x la filmare și 6x în 720p. Debutul acestui produs are loc pe 26 iulie, cel puțin în SUA, deci mă aștept să îl avem în România în toamnă. Discutăm despre acest cameraphone pe forum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×