Noi telefoane BlackBerry Își fac apariția: BlackBerry A10 (Aristo) și BlackBerry 9720

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.775 ori
<b>Noi telefoane BlackBerry Își fac apariția: BlackBerry A10 (Aristo) și BlackBerry 9720</b>BlackBerry părea a-și fi luat o perioadă de odihnă după lansarea lui Z10 și Q10, fără a mai anunța noi terminale de la începutul anului. între timp au mai existat scăpări, dar nimic concret. Ei bine, astăzi avem detalii despre două noi...

BlackBerry părea a-și fi luat o perioadă de odihnă după lansarea lui Z10 și Q10, fără a mai anunța noi terminale de la începutul anului. între timp au mai existat scăpări, dar nimic concret. Ei bine, astăzi avem detalii despre două noi smartphone-uri.

E vorba despre BlackBerry A10, care poartă și numele de cod Aristo. Acest telefon va fi unul foarte puternic, axat pe gaming și putere de procesare, aparent. El va fi dotat cu ecran de 5 inch Super AMOLED și va avea un design stilat și atractiv. BB A10 va sosi cu 2 GB RAM, un procesor dual core și se pare că BlackBerry nu ar fi făcut încă saltul spre quad core, din cauza temerilor legat de durata bateriei.

BlackBerry 9720

și optimizarea lui BB 10 OS pentru aceste procesoare ar merge cam greu. Aceeași sursă afirma că BlackBerry A10 seamănă puțin cu Galaxy S4 și e chiar puțin mai mare decât acesta. Celălalt model ajuns pe web este BlackBerry 9720, un urmaș al lui BlackBerry 9700 care a primit noul limbaj de design și care sincer să fiu nu promite prea multe.

Acesta este modelul pe care îl vedeți în imaginile integrate în articol, comparat cu Bold 9900. Singurul avantaj al acestui nou venit va fi prețul de doar 350 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×