Nokia Lumia 1020 se parașutează În Dubai, În curând aterizează și pe masa de teste Mobilissimo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.019 ori
<b>Nokia Lumia 1020 se parașutează În Dubai, În curând aterizează și pe masa de teste Mobilissimo</b>Nokia Lumia 1020 a fost lansat oficial în România în această săptămână în cadrul unui eveniment oficial și deja săptămâna viitoare va ajunge pe masa de teste Mobilissimo.ro. între timp handsetul s-a parașutat în Dubai, în cadrul unei...

Nokia Lumia 1020 a fost lansat oficial în România în această săptămână în cadrul unui eveniment oficial și deja săptămâna viitoare va ajunge pe masa de teste Mobilissimo.ro. între timp handsetul s-a parașutat în Dubai, în cadrul unei campanii promoționale inedite.

Dubai se află în Emiratele Arabe Unite, deci destul de aproape de Abu Dhabi, unde Nokia are programat un eveniment special pe 22 octombrie. Vedem peisajul futurist al orașului, cu zgârie norii săi fantastici și insulele create de mâna omului, în forma unui palmier și toate filmate cu un Nokia Lumia 1020 aparent.

Vedem și o sesiune de skydiving, iar unul dintre parașutiști poartă cu el un steag și un săculeț cu deviza "Nothing Else Come Close", aparent noul motto pentru Lumia 1020. Finalul clipului ne aduce și un teaser cu "va urma", ceea ce înseamnă că acest super cameraphone va mai primi câteva clipuri promoționale. Noi îl așteptăm cu nerăbdare și vă promitem teste ample ale camerei de 41 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×