Lumia 1020 lansat oficial În România de către Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.041 ori
<b>Lumia 1020 lansat oficial În România de către Nokia</b>în cursul zilei de astăzi, Nokia a prezentat oficial și la noi în țară modelul Nokia Lumia 1020. Lansarea sa a avut loc la hotelul Athenee Palace Hilton din București, în cadrul unui eveniment care a adunat aproximativ 30 de persoane. Cei de la...

în cursul zilei de astăzi, Nokia a prezentat oficial și la noi în țară modelul Nokia Lumia 1020. Lansarea sa a avut loc la hotelul Athenee Palace Hilton din București, în cadrul unui eveniment care a adunat aproximativ 30 de persoane. Cei de la Nokia au ales să facă prezentarea în limba engleză, pentru acest lucru fiind prezenți câțiva oficiali Nokia.

Cum era de așteptat, evenimentul s-a axat mai mult pe partea fotografică a terminalului, eveniment în cadrul căruia s-a vorbit despre uriașul senzor de 41 de megapixeli și despre aplicațiile Nokia Camera Pro și Nokia Smart Cam, iar spre sfârșit ne-a fost prezentată si aplicația de navigare oferită de cei de la Nokia, vorbim aici despre Nokia Here.

Lumia 1020 lansat oficial În România de către Nokia

Unul dintre oficiali ne-a făcut și câteva demonstrații foto, printre care s-a numărat și testarea stabilizării optice oferite de Nokia Lumia 1020. Cineva din sală a fost rugat să vină cu propriul telefon pentru a face o comparație între fotografiile făcute cu Lumia 1020 și cele făcute cu celălalt terminal ( iPhone 5 ). Testul a constat în fotografierea unui glob pământesc care se învârtea, iar bineînțeles câștigătorul a fost Lumia 1020.

Singurele accesorii disponibile momentan pentru Nokia Lumia 1020 sunt capacul de încărcare wireless și carcasa Nokia Grip, cu ajutorul căreia experiența de utilizare a telefonului este similară cu cea a folosirii unei camere foto. De asemenea, Nokia Grip dispune și de o baterie ce asigură telefonului o autonomie de până la 8 ore.

Lumia 1020 lansat oficial În România de către Nokia

Telefonul măsoară 10.4 mm în grosime și cântărește 158 de grame. Printre specificații se numără un diplay protejat de Gorilla Glass 3 ce măsoară 4.5 inch ce vine cu tehnologie ClearBlack și PureMotion HD, 32 gb de stocare, 2 gb RAM și un procesor dual-core de 1.5 gHz. Camera foto dispune de un senzor de 41 de megapixeli ce măsoară 1/1.5 inch și are o mărime a pixelilor de 1.12 microni. Camera mai dispune de tehnologie Pureview, lentile Carl Zeiss, stabilizare optică a imaginii, bliț LED și Xenon.

Telefonul este deja disponibil la Vodafone, dar și în oferta unor magazine online ca eMAG, evoMAG și MarketOnline. Nokia Lumia 1020 este disponibil pe alb,negru și galben la prețuri cuprinse între 2.999 - 3.099 lei. Acum că s-a lansat oficial și la noi, nu ne rămâne altceva de facut decât să așteptăm să îl primim cât mai repede în teste pentru a-i face un review detaliat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×