Nokia Lumia 1525 și Lumia 1820 Își fac apariția Într-o postare de pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.225 ori
<b>Nokia Lumia 1525 și Lumia 1820 Își fac apariția Într-o postare de pe Twitter</b>în cursul aceste zile, pe internet și-au făcut apariția o serie de informații cu privire la 2 noi device-uri pregătite de către cei de la Nokia. Acestea au fost postate pe contul de twitter @NextLeaks și ne dau câteva detalii despre phablet-ul...

în cursul aceste zile, pe internet și-au făcut apariția o serie de informații cu privire la 2 noi device-uri pregătite de către cei de la Nokia. Acestea au fost postate pe contul de twitter @NextLeaks și ne dau câteva detalii despre phablet-ul Nokia Lumia 1525 și despre smartphone-ul Lumia 1820.

Nokia Lumia 1525 va dispune de un display 2K de 6 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM , 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, acesta se pare că va avea o cameră foto de 25 sau 30 megapixeli și o baterie de 3400 mAh ce s-ar putea încărca prin intermediul unui display solar. Nokia Lumia 1525 ar putea fi lansat în această toamnă, în luna septembrie.

Cel de-al 2-lea posibil device despre care ne informează această postare, este Nokia Lumia 1820, smartphone ce va integra un display 2K de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM , 32 GB de stocare și o cameră Lytro cu Xenon Flash. Acesta va avea un design similar cu ce al lui Nokia Lumia 928, iar posibila dată de lansare este luna martie.

Deși aceste device-uri sună destul de bine pe hârtie, trebuie să ținem cont de faptul că informațiile au fost dezvăluite de către un cont de twitter oarecare, cont despre care nu am mai auzit până în acest moment, spre deosebire de @evleaks, utilizator ce ne-a oferit destul de multe informații despre terminale ce s-au dovedit a fi reale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×